Opettajille

Pidämme Lasten ja nuorten lied -kursseja, -luentoja ja koulutuksia. Kokonaisuus muokataan tilaajan toiveiden mukaisesti. Alla on kuvauksia sisällöistä.

SM&M3 (kopio)

Lasten ja nuorten liedkurssit:

Lasten ja nuorten liedkurssit jakaantuvat ryhmä- ja parityöskentelyosioihin sekä loppukonserttiin.

Ryhmäosiossa tehdään mm. ryhmäytymisleikkejä, kaikille yhteisiä ääni- ja kehotietoisuusharjoituksia, runojen ja musiikin sisältöön perehdyttäviä tehtäviä sekä kuunnellaan liedesityksiä.

– Parityöskentelyssä kukin liedpari työstää omaa kappalettaan. Yhdessä opettajien ja ryhmän kanssa etsitään näkökulmia liedin harjoittelemiseen ja esittämiseen. Kurssilaisten kanssa käydään läpi myös esiintymiseen liittyviä käytänteitä ja esiintymisen virittämiä erilaisia tunteita.

Opetamme mielellämme myös vanhempia liedoppilaita.

IMG-4533.JPG

Lasten ja nuorten lied -luennot ja -koulutukset:

– Luennoilla avaamme Lasten ja nuorten liedin pedagogisia tausta-ajatuksia ja kerromme Lasten ja nuorten lied -toiminnasta.

– Koulutuksissa perehdymme yhdessä tilaajan kanssa siihen, miten Lasten ja nuorten lied -opetus voidaan käytännössä organisoida luontevaksi osaksi oppilaitoksen toimintaa sekä ideoimme yhdessä sitä, miten luoda hauskoja ja hyödyllisiä liedryhmätunteja.

Kiinnostuitko? Laita meille sähköpostia ja kysele rohkeasti hintatarjousta. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva kurssi, luento tai koulutus.

IMG-4189