Kurssit, luennot ja koulutukset

Pidämme Lasten lied -kursseja, -luentoja ja koulutuksia. Kokonaisuus muokataan tilaajan toiveiden mukaisesti. Alla on kuvauksia sisällöistä.

SM&M3 (kopio)

Lasten lied -kurssit:

Lasten lied -kurssit jakaantuvat ryhmä- ja parityöskentelyosioihin sekä loppukonserttiin.

Ryhmäosiossa tehdään mm. ryhmäytymisleikkejä, kaikille yhteisiä ääni- ja kehotietoisuusharjoituksia, runojen ja musiikin sisältöön perehdyttäviä tehtäviä sekä kuunnellaan liedesityksiä.

– Parityöskentelyssä kukin liedpari työstää omaa kappalettaan. Yhdessä opettajien ja ryhmän kanssa etsitään näkökulmia liedin harjoittelemiseen ja esittämiseen. Kurssilaisten kanssa käydään läpi myös esiintymiseen liittyviä käytänteitä ja esiintymisen virittämiä erilaisia tunteita.

Opetamme mielellämme myös vanhempia liedoppilaita.

IMG-4533.JPG

Lasten lied -luennot ja -koulutukset:

– Luennoilla avaamme Lasten liedin pedagogisia tausta-ajatuksia ja kerromme Lasten lied -toiminnasta.

– Koulutuksissa perehdymme yhdessä tilaajan kanssa siihen, miten Lasten liedin opetus voidaan käytännössä organisoida luontevaksi osaksi oppilaitoksen toimintaa sekä ideoimme yhdessä sitä, miten luodaan hauskoja ja hyödyllisiä Lasten lied -ryhmätunteja.

Kiinnostuitko? Laita meille sähköpostia ja kysele rohkeasti hintatarjousta. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva kurssi, luento tai koulutus.

IMG-4189