Tietoa meistä

SM&M1 kopio 2

Saara-Maija Strandman on laulunopettaja ja laulaja. Hän asuu talossa, jolla on kattonaan koko taivas. Saara-Maija tykkää kiivetä kotitalonsa katolle hengittämään, ihmettelemään pilviä ja katsomaan lintujen näytöksiä. Hän kuuntelee mielellään hiljaisuutta äänten välissä.

Saara-Maija työskentelee Vantaan musiikkiopistossa. Hänen intohimonaan on psykofyysisyyttä huomioivan laulunopetuksen kehittäminen sekä aikuisten että lasten tarpeisiin. Saara-Maija on myös psykofyysisen hengitysterapian hengitysohjaaja ja Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®. Laulajana hän tekee töitä freelancerinä. Mitä oudompi lied- tai kamarimusiikkiprojekti kyseessä, sitä varmemmin Saara-Maija innostuu siitä. Saara-Maija opiskeli Oulussa, Helsingissä ja Berliinissä. Hän on koulutukseltaan musiikkipedagogi (YAMK).

Marjukka Eskelinen on pianonsoiton opettaja ja pianisti. Vanhan tarinan mukaan hän putosi lapsena laulupataan, ja tämän takia hänestä virtaavaa laulusuonta on lähes mahdotonta saada hiljaiseksi. Mikäli kuulet jostain alati jatkuvaa hyrinää, hoilotusta tai lauleskelua, tiedät Marjukan olevan jossain lähistöllä.

Marjukka työskentelee pianonsoiton opettajana Vantaan musiikkiopistossa sekä Nuori lied -ryhmien vetäjänä Helsingin konservatoriossa. Hänen sydäntään lähellä on ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioiva musiikkipedagogia ja sen kehittäminen. Musiikkipedagogin tutkinnon Marjukka suoritti vuonna 2013 Tampereen ammattikorkeakoulussa ja solistisen pianonsoiton ylemmän korkeakoulututkinnon vuonna 2015 Veronan konservatoriossa Italiassa. Pianistina hän nauttii niin soolo-ohjelmiston esittämisestä, liedmuusikkona toimimisesta kuin erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa soittamisesta.

Marjukka2